• Cabecera Paintball Barcelona 3
  • Camp de Paintball Aguilar de Segarra (Bages) 1
  • Camp de Paintball Aguilar de Segarra (Bages) 2

Camp de paintball a Aguilar de la Segarra

Et presentem el nostre camp de paintball a Aguilar de la Segarra, el Bages (Província de Barcelona)

El dia 30/03/2008 es feia la primera partida de paintball en el nou camp de Paintball Barcelona a Aguilar de Segarra (Barcelona).Gràcies a l’embranzida de l’Ajuntament es va aconseguir la concessió per a fer Paintball en aquest petit poble, donant a conèixer el seu atractiu entorn.

Disposa d’una moderna zona poliesportiva amb  pista de futbol sala / bàsquet i també estan les piscines municipals amb un bar i amplis vestuaris amb aigua calenta. A l’estiu, en acabar l’activitat els nostres grups tenen accés gratuït a la piscina.

El camp de Paintball Barcelona a Aguilar de Segarra està situat dins el bosc i amb forma de “L” on distingim dos tipus de terreny, un pla i l’altre en descens on es troben dues fortaleses per un dels nombrosos jocs que fem. Dins del camp podem trobar molts amagatalls, ja que els camins estan coberts per palets i diferents punts estratègics, també consta d’una zona neutral on es reuneixen tots els membres dels equips eliminats per a comentar la partida abans d’iniciar la següent.

Actualment s’utilitzen unes marcadores modernes semiautomàtiques amb un funcionament, prestacions i disseny molt cuidat, i unes màscares de doble vidre per a evitat que s’entelin, per a aconseguir de la ficció molta més realitat.

Equipament del camp de Paintball d’Aguilar de la Segarra

Espai de Benvinguda Zona d’aparcament Monitors
Vestuaris Dutxes d’aigua calenta Servei de bar
Entrada gratuïta a la piscina Camps de bàsquet i futbol sala Parc per als més petits

En cas de contractar el Pack Full Menjar en el camp d’Aguilar, podràs gaudir d’un magnífic menjar en restaurant La Taverna del Pintxo a Manresa, on et reservarem taula a l’hora que desitgis.