• Encabezado Paintball Barcelona
  • Encabezado Paintball Barcelona
  • Encabezado Paintball Barcelona

Camp de paintball a Vilada, Bergueda

Et presentem el nostre camp de paintball a Vilada, Bergueda (Província de Barcelona)

El Paintball Barcelonaa Vilada (Barcelona) funciona des de fa 22 anys  i és el camp de Paintball més important de la Catalunya central. És un espai excepcional en plena naturalesa en la vora de l’imponent pantà de la Baells, ben comunicat per carretera on es pot arribar fàcilment des de qualsevol punt de Catalunya fent un recorregut amb un paisatge agradable.

Els qui han vingut normalment repeteixen l’activitat amb nosaltres, perquè els procurem un tracte excel·lent i una dosi d’adrenalina molt superior a altres activitats d’aventura, deixant un molt bon record en la memòria.

El nostre camp de Paintball, dins bosc, està format per diferents nivells de terra, és a dir, la zona del camp comença a tocar el pantà de la Baells, i 5 esplanades per damunt més una pujada arribem a l’altre extrem del camp on trobem una fortalesa, que serveix per a un dels nombrosos jocs que fem.

El camp de Paintball Barcelona a Vilada mesura uns 200m d’ample (on cada extrem hi ha una base, que és des d’on s’inicien les partides) per uns 75m d’altura. Dins podem trobar molts amagatalls, ja que els camins estan coberts per palets, trinxeres, pneumàtics i d’altres zones estratègiques. També consta d’una zona neutral, on es reuneixen els membres dels equips eliminats per a comentar la partida, abans d’iniciar la següent.

Equipament del camp de Paintball de Vilada

Espai de Benvinguda Zona d’aparcament Monitors
Vestuaris Dutxes d’aigua calenta Servei de bar

En cas de contractar el Pack Full Menjar en el camp de Vilada, podràs gaudir d’un magnífic menjar en restaurant Cal Candi, on et reservarem taula a l’hora que desitgis.