• Cabecera Paintball Barcelona 3
  • Camp de Paintball Aguilar de Segarra (Bages) 1
  • Camp de Paintball Aguilar de Segarra (Bages) 2

Camp de paintball a Aguilar de la Segarra

Et presentem el nostre camp de paintball a Aguilar de la Segarra, el Bages (Província de Barcelona)

El dia 30/03/2008 es feia la primera partida de paintball en el nou camp de Paintball Barcelona a Aguilar de Segarra (Barcelona).Gràcies a l’embranzida de l’Ajuntament es va aconseguir la concessió per a fer Paintball en aquest petit poble, donant a conèixer el seu atractiu entorn.

Disposa d’una moderna zona poliesportiva amb  pista de futbol sala / bàsquet i també estan les piscines municipals amb un bar i amplis vestuaris amb aigua calenta. A l’estiu, en acabar l’activitat els nostres grups tenen accés gratuït a la piscina.

El camp de Paintball Barcelona a Aguilar de Segarra està situat dins el bosc i amb forma de “L” on distingim dos tipus de terreny, un pla i l’altre en descens on es troben dues fortaleses per un dels nombrosos jocs que fem. Dins del camp podem trobar molts amagatalls, ja que els camins estan coberts per palets i diferents punts estratègics, també consta d’una zona neutral on es reuneixen tots els membres dels equips eliminats per a comentar la partida abans d’iniciar la següent.

Actualment s’utilitzen unes marcadores modernes semiautomàtiques amb un funcionament, prestacions i disseny molt cuidat, i unes màscares de doble vidre per a evitat que s’entelin, per a aconseguir de la ficció molta més realitat.

Equipament del camp de Paintball d’Aguilar de la Segarra

Espai de BenvingudaZona d’aparcamentMonitors
VestuarisDutxes d’aigua calentaServei de bar
Entrada gratuïta a la piscinaCamps de bàsquet i futbol salaParc per als més petits

En cas de contractar el Pack Full Menjar en el camp d’Aguilar, podràs gaudir d’un magnífic menjar en restaurant La Taverna del Pintxo a Manresa, on et reservarem taula a l’hora que desitgis.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.