El Paintball Barcelona a Vilada (Berguedà) funciona des de fa 15 anys i és el camp de Paintball més important de la Catalunya central. És un espai excepcional en plena natura a la vora de l'imponent pantà de la Baells, ben comunicat per carretera on es pot arribar fàcilment des de qualsevol punt de Catalunya tot fent un recorregut amb un paissatge ben agradable.

   Els qui han vingut normalment repeteixen l'activitat amb nosaltres, perquè els hi procurem un tracte excel.lent i una dosi d'adrenalina molt superior a altres activitats d'aventura, deixant un molt bon record en la memòria.

     El nostre camp de Paintball, dintre bosc, està format per diferents nivells de terra, és a dir, la zona del camp comença a tocar el pantà de la Baells, i 5 esplanades per sobre més una pujada arribem a l'altre extrem del camp on trobem una fortalesa, que serveix per un dels nombrosos jocs que fem.

      El camp de Paintball Barcelona a Vilada mesura uns 200m d'ample (on a cada extrem hi ha una base, que és des d'on s'inicien les partides) per uns 75m d'alçada. Dins podem trobar molts amagatalls, ja que els camins estan coberts per palets, trinxeres, pneumàtics i d'altres zones estratègiques. També consta d'una zona neutral, on es reuneixen els membres dels equips eliminats per comentar la partida, abans d'iniciar la següent.

     Inicialment en les marcadores que s'utilitzaven tenies que carregar cada vegada la bola quan volies disparar, i es feien servir unes màscares que dificultaven la respiració. Posteriorment i gràcies als avenços i el bon funcionament del camp es van adquirir unes noves marcadores que ja eren semiautomàtiques, i es van renovar les màscares per unes molt mes pràctiques degut al seu doble vidre que impedeix que s'entelin, donant així més al·licient i facilitat al joc. Actualment es disposa d'unes marcadores encara més modernes, semiautomàtiques també però amb un funcionament, prestacions i disseny molt més acurat, per aconseguir de la ficció molta més realitat.

      A part tot l'equipament propi del joc (que podeu veure en l'apartat Material), us oferim:

      -Espai de benvinguda
      -Bon aparcament
      -Aigua per beure al camp
      -Monitors
      -Vestidors
      -Dutxes amb aigua calenta 
      -Servei de bar

     També tenim a menys de 100 metres el restaurant més conegut de Vilada, Cal Candi, en el qual si voleu, us reservem taula i hora per dinar.

     En definitiva el camp de Paintball Barcelona a Vilada (Berguedà) és un lloc ideal tant per trobades familiars, d'amics o coneguts, com per activitats d' Outdoor training o Team building que reforcen el treball en equip a les Empreses.

     SITUACIÓ: