El dia 30/03/2008 es feia la primera partida de paintball en el nou camp de Paintball Barcelona a Aguilar de Segarra (Bages). Gràcies a l'empenta de l'Ajuntament es va aconseguir la concessió per fer Paintball en aquest petit poble, donant a conèixer el seu atractiu entorn.

    Es disposa d'una moderna zona poliesportiva amb pista de futbol sala/bàsquet i també hi han les piscines municipals amb un bar i amplis vestidors amb aigua calenta. A l'estiu, en acabar l'activitat els nostres grups tenen accés gratuït a la piscina.
     El camp de Paintball Barcelona a Aguilar de Segarra està situat dintre el bosc i amb forma d' "L" on distingim dos tipus de terreny, un planer i l'altre en descens on es troben dos fortaleses per un dels nombrosos jocs que fem. Dins el camp podem trobar molts amagatalls, ja que els camins estan coberts per palets i diferents punts estratègics, també consta d'una zona neutral on es reuneixen tots els membres dels equips eliminats per comentar la partida abans d'iniciar la següent.

  Actualment s'utilitzen unes marcadores modernes semiautomàtiques amb un funcionament, prestacions i disseny molt acurat, i unes màscares de doble vidre per evitat que s'entelin, per aconseguir de la ficció molta més realitat.

     A més de l'equipament propi per al joc, us oferim:
     -Bon aparcament
     -Vestidors
     -Dutxes amb aigua calenta
     -Aigua per beure en el camp
     -Monitors
     -Servei de bar
     -Entrada Gratuïta a la piscina (en temporada)
     -Campo de bàsquet o fútbol sala
     -Parc per als petits.

     En definitiva el camp de Paintball Barcelona a Aguilar de Segarra (Bages) és un lloc ideal tant per trobades familiars, d'amics o coneguts, com per activitats d' Outdoor training o Team building que reforcen el treball en equip a les Empreses..

SITUACIÓ: